Известие

Collapse
No announcement yet.

Тракане при подаване на рязко газ след 3000/об Ролки, шаиби или...Бог знае какво.

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Ами имаш нещо на грайфера на гумата
    Alfa 156 1.9 JTD 16V M-Jet SW (07.2003)
    156 1.8TS 16V (01.2001)
    147 1.6TS 16V 120hp (11.2001)
    0879369082

Comment

Първоначално публикувано от NightRider Покажи съобщение
      Ами имаш нещо на грайфера на гумата
      И на мен ми се ще ама...
      156 2.0TS 155hp; Suzuki GSX-R600

Comment

Щом е само кам 2000 оборота а не го праи като я резнеш до каде може е нещо малко.. Не и се притесняваи газ там и така.. Иначе и аз съм склонен от написаното да си мисля че изгорелите газове некаде си тананикат в Генерацията..
        Alfa 147 1.9JTD 16v 140hp

Comment

...
          Last edited by danniel; d.m.y г., 23:01. Основание: грешна информация

Comment

Колега, на мен ми липсва едно винтче от предпазните ламаринки на ауспуха и дори понякога на празен ход се чува едно металическо чукане. Иди и я погледни на канал виж да няма някое поизгнило гърне или скъсан тампон по генерацията.

Comment

Първоначално публикувано от iwo156 Покажи съобщение
              Колега, на мен ми липсва едно винтче от предпазните ламаринки на ауспуха и дори понякога на празен ход се чува едно металическо чукане. Иди и я погледни на канал виж да няма някое поизгнило гърне или скъсан тампон по генерацията.
              Ако остане време преди четвъртък ще отида да я погледнат, че заминавам за Сл. бряг.

Comment

Колеги голямо слушане и гледане беше преди малко с едно приятелче. Първо махнах тази тенекия от снимката, защото от лявата част се вижда, че е счупена и си вибрираше. Като че ли и тя се чуваше малко, но основното цъкане(чукане) си остана. Чува се и на място и е само на малко преди 2000 об. Звука ми се чува като да е от под капака на двигателя . Не съм сигурен, но като че ли идва от мястото където е вариатора. Може и да се заблуждавам... Иначе вариатора си ми потраква, възможно ли е да трака той така на тези обороти? Вижте клипа и споделете ако имате идеи кво е тва животно
                п.п Ще се радвам ако някой ми каже къде точно е тази Г-образна мизерна пластина, от която се получава този гаден резонанс на същите обороти...да не би пък да е едно и също...виждам нещо долу ниско зад колекторите, но нямаше как да бръкна...изглежда всичко да е наред там.
                клипчето:
                http://www.youtube.com/watch?v=vCG6-...ature=youtu.be
                Last edited by danniel; d.m.y г., 11:36.

Comment

UP, че разчитам на мненията на 2-3 човека дето по ги чуват нещата...

Comment

Първоначално публикувано от danniel Покажи съобщение
                    UP, че разчитам на мненията на 2-3 човека дето по ги чуват нещата...
                    Тези, дето ги чуват, трябва да я чуят наживо за да се ангажират
                    Alfa 156 1.9 JTD 16V M-Jet SW (07.2003)
                    156 1.8TS 16V (01.2001)
                    147 1.6TS 16V 120hp (11.2001)
                    0879369082

Comment

Първоначално публикувано от NightRider Покажи съобщение
                      Тези, дето ги чуват, трябва да я чуят наживо за да се ангажират
                      Прав си, най добре е на живо. Все пак исках да чуя някое предположение. Утре заминавам за сънито за 5 месеца, ще се отбия до Поморие когато мога...мерси все пак...

Comment

Working...
                      X